Bel mij op 06 43 44 0735

OVER MIJ

Ik ben zoals zo veel creatieven eigenlijk altijd wel met iets bezig. Een opdracht, een uitdaging of een project. Als er niets te doen is, verzin ik wel wat. Of het nou een animatie testje in After Effects is of eindelijk mijn eigen singer-songwriter album afronden. Never a dull moment.

 

Ik zeg soms dat ik autodidact ben, maar ik denk dat het ook gewoon met nieuwsgierigheid en interesse te maken heeft. Ik kan er niet zo goed tegen als ik iets niet snap of kan. Tegenwoordig kan je ook overal professionele uitleg en inspiratie krijgen (YouTube / Lynda) dat er eigenlijk geen excuses meer zijn om jezelf niet verder te verrijken. Als ik iets wil weten of ik heb een idee in mijn hoofd maar weet niet hoe het moet, dan zoek ik het uit en zo ontwikkel ik die skills. Nooit stil staan en altijd blijven groeien. Of dit nu gaat om nieuwe skills of verdieping van bestaande kennis.

 

Verder ga ik graag zitten voor een goede film of documentaire. Ik ben als tekenaar/creatief geïnteresseerd in tattoo's, de stijlen en als kunstvorm. Ik lees graag en ben me op het moment door een lijst van klassiekers en dystopische boeken aan het worstelen met zo nu en dan een wat modern uitstapje.

 

Mijn naam is zoals gezegd Ronald Appeldoorn en ik ben 39 jaar oud. Ik ben de vader van Gavin (6) en Isabel (2) en getrouwd met Jennifer. Wij wonen in Zoetermeer

Naast mijn werk en gezin is mijn grote passie, muziek. Ik luister het, ik maak het, ik ben er altijd mee bezig. Zelf schrijf ik wat muziek en stoei ik met wat teksten en het idee om hier zelf een album mee te creëren. Niet voor commercieel succes maar gewoon omdat het kan. Voor het creëren, voor de uitdaging.

 

Website gemaakt door Ronald Appeldoorn